10 jaar eHerkenning: onmisbaar, betrouwbaar, overal inzetbaar

1 oktober 2020
10 jaar eHerkenning: onmisbaar, betrouwbaar, overzal inzetbaar

Eén manier om veilig en betrouwbaar in te loggen voor bedrijven en organisaties. Dat was in 2010 het uitgangspunt. In 10 jaar tijd heeft eHerkenning zich bewezen als dé manier voor deze gebruikers om in te loggen bij overheidsorganisaties.

Dit jaar bestaat eHerkenning 10 jaar. Een goed moment om uitgebreid stil te staan bij de behaalde successen en toekomstige ontwikkelingen. Met het overstappen van grote dienstverleners op eHerkenning zoals UWV en Belastingdienst en de toekomstige Wet digitale overheid lanceert eHerkenning gedurende het najaar een reeks communicatieactiviteiten met als voornaamste middelpunt de online talkshow op 5 november.

Online talkshow – 5 november 2020 11:00-12:00 uur

In de online talkshow bespreken we de totstandkoming, kracht en doorontwikkeling van eHerkenning. Dat doen we met onder andere:

  • Directeur-generaal Marieke van Wallenburg, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,
  • Rogier van Dokkum, opdrachtgever eHerkenning, Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties,
  • Koos Veefkind, voormalig voorzitter Tactisch Beraad eHerkenning,
  • Frank Jonker, vertegenwoordiger erkende leveranciers eHerkenning,
  • Arije van Schaik-Colijn, Belastingdienst

In 1 uur praten we u helemaal bij, staan we stil bij het ontstaan van eHerkenning en de mijlpalen die in de afgelopen 10 jaar zijn bereikt. Ook blikken we vooruit op de ontwikkelingen rond b2b-dienstverlening en de Wet digitale overheid.

Op eHerkenning, kortom, als dé manier van online identificatie nu en in de toekomst.

Interesse?

Op de website kunt u zich aanmelden voor de online talkshow. Tevens leest u hier het eerste interview met Elly Plooij, voorzitter Strategisch Beraad eHerkenning, ontdekt u interessante weetjes en relevante quotes en ziet u welke mijlpalen eHerkenning gedurende 10 jaar bereikt heeft. De website wordt de komende maanden steeds verder aangevuld met nieuwe informatie!

Meer weten? Neem contact met ons op via info@eHerkenning.nl of volg ons op LinkedIn en Twitter.