Nieuwsberichten

12 december 2018

Het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties wil (de wettelijk vertegenwoordiger van) dat bedrijven met Nederlandse elektronische inlogmiddelen de mogelijkheid bieden om in 2019 bij Europese overheden in te kunnen inloggen om zo grensoverschrijdend online diensten af te nemen. Hiervoor heeft Staatssecretaris Raymond Knops het stelsel Elektronische Toegangsdiensten (eTD) aangemeld voor het Europese notificatieproces.

27 november 2018

Heeft uw organisatie het burgerservicenummer nodig om online dienstverlening te bieden? Vanaf 31 oktober kunt u ook Europese burgers in het bezit van een burgerservicenummer (BSN) toegang verlenen. Dit wordt mogelijk gemaakt door het BRPk van de Rijksdienst voor Identiteitsgegevens (RvIG).

22 oktober 2018
campagne eHerkenning

Vandaag is het dan zover, de lancering van dé online media campagne eHerkenning. Samen met de 7 grote overheidsorganisaties (Belastingdienst, DUO, gemeente Den Haag, KvK, RDW, RVO en UWV) zet Logius zich in om hét inlogmiddel voor ondernemers eHerkenning zichtbaar te positioneren.