Nieuwsberichten

15 juli 2021

Het is u vast niet ontgaan: per 1 juli jl. bestaat betrouwbaarheidsniveau EH1 niet meer. Dit betekent dat (overheids)organisaties geen online diensten meer kunnen aanbieden op dit niveau én eindgebruikers niet meer kunnen inloggen met hun eHerkenningsmiddel EH1 om hun online zaken te regelen.

Het doel van het stopzetten van betrouwbaarheidsniveau EH1 is om het online zaken doen vanaf 1 juli nóg veiliger en betrouwbaarder te maken; passend bij de eisen van deze tijd.

15 juli 2021

eHerkenning is hét inlogmiddel waarmee ondernemers veilig en betrouwbaar kunnen inloggen bij meer dan 500 aangesloten (semi)overheidsorganisaties. Bereid u tijdig voor en vraag EH3, inclusief de juiste machtiging, zo snel mogelijk aan. Wacht dus niet tot februari met het aanvragen van eHerkenning om uw belastingaangiftes te doen!

15 juli 2021

Eigenlijk had ze totaal geen verstand van IT. Marieke studeerde International Business en Management en werkte daarna binnen Marketing en Finance. Echt haar plek vinden deed ze daar niet, dus toen ze op een dag een spontane uitnodiging kreeg van een IT-bedrijf om een ‘kopje koffie’ te drinken, nam ze die uitnodiging aan. Het bleek de opmars naar een hele nieuwe carrière. Als Functioneel Beheerder.

Meer nieuws