Nieuwsberichten

30 maart 2020

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft op 28 maart jl. de regeling ‘Tegemoetkoming Ondernemers Getroffen Sectoren COVID-19 (TOGS)’ geopend. Dit is voor ondernemers die rechtstreeks getroffen worden door de maatregelen van het kabinet in de coronacrisis. Aanvragen kunnen tot en met 26 juni 2020 alleen online met eHerkenning niveau 1 ingediend worden.

24 februari 2020
Betrouwbaarheidsniveau EH1

Op 18 februari heeft de Tweede Kamer het wetsvoorstel Digitale Overheid aangenomen. Deze wet regelt het veilig en betrouwbaar inloggen bij overheidsdiensten. Zodra deze wet in werking treedt ( vanwege uitbraak Coronavirus is nog niet bekend wanneer Eerste Kamer Wet DO behandeld ) is het niet meer mogelijk om in te loggen bij online diensten met betrouwbaarheidsniveau EH1 bij overheidsorganisaties.

12 februari 2020
Logo We-ID

Als erkend aanbieder van eHerkenning helpt Connectis organisaties met eHerkenningsmiddelen van alle niveaus. Dat gaat Connectis nu onder de nieuwe naam We-ID doen en met een nieuwe website, die volledig gewijd is aan eHerkenningsmiddelen.

Voor organisaties die willen aansluiten op eHerkenning verandert er niets, ook de naam niet. Connectis is één van de erkende eHerkenningmakelaars en blijft deze dienst aanbieden onder de naam Connectis.

Meer nieuws